Badalona / info@esautomocion.es / 686 476 296 /
Vilanova i la Geltrú / es.automocion2@hotmail.com / 615 166 573

Serveis

    Home / Serveis

PLANXA

Reparació de tot tipus de cops i accidents en vehicles turisme. Es treballa delicadament sobre la xapa del cotxe per eliminar ratllades i bonys del cotxe, amb l’ús d’eines específiques i massilles d’última generació, que proporcionen un acabat impecable. Treballem amb totes les marques de cotxes.

PINTURA

Pintem el teu cotxe complet reparant qualsevol tipus de rascada, picada o esquitxada. El nostre pintor té cura fins a l’últim detall: textura, cobertura i tonalitat, depurant el procés fins a obtenir l’equilibri perfecte.

Sistema de pintat de base d’aigua (ecològica) aparells i vernissos de primera línia i alta qualitat, espectrofotòmetre color, per determinar quin és el color apropiat del seu vehicle gairebé sense variació, tot això unit a la perícia i experiència del nostre equip, farà que l’acabat final marqui la diferència.

MECÀNICA

Ens dediquem a realitzar tasques pròpies de la mecànica ràpida en el vehicle prestant especial atenció a frens, suspensions, amortiment, distribucions, adreces, llums …

En el nostre taller també realitzem tasques pròpies de la mecànica general de l’automòbil. El nostre personal qualificat i amb experiència s’ocupen de la revisió de embragatges, turbos, injectors, etcètera.

Consulta les ofertes en embragatge en www.cambiatuembrague.com – frens, amortidors, canvis d’oli i filtres, distribucions, pre ITV …

SERVEI BANCADA

En el cas d’un cop fort que hagi pogut danyar l’estructura del vehicle, pugem aquest sobre la bancada per contrastar amb les especificacions tècniques de fabricant que tot està al seu lloc, i en el cas de no ser així, fem les modificacions pertinents.

XAPA / CARROSSERIA

Reparació de tot tipus de carrosseries, i xassís. Ferro, alumini, fibra de vidre i carboni, plàstic … treball artesanal al detall, d’alta qualitat dotat de la tecnologia més avançada com martells de tracció, bancada de quatre columna, assecat en infrarojos …

VEHICLE DE SUBSTITUCIÓ

Disposem de vehicles de cortesia per als nostres clients. (Consultar condicions i disponibilitat).

RESTAURACIÓ

Clàssic i històrics, gamma alta, projectes lleugers i integrals, tu poses els límits, nosaltres l’experiència.

LLANTES

Reparació i pintat de llantes, des ratllades superficials a danys més severs causats per cops amb la vorera o sinistres, reparació de l’alumini i diamantat.

PLÀSTICS

Reparació i reconstrucció de tot tipus de plàstics (PP, PE, ABS, ..) qualsevol tipus de plàstic es pot reparar i soldar utilitzant diferents mitjans, soldadura Leister, grapat, reparació amb químics adhesius d’última generació, i altres tècniques adquirides en més de 35 anys d’experiència en aquest sector del plàstic, para-xocs, carenats de motos, òptiques i focus, microcotxes i peces de tota mena …

POLIT DE CARROSSERIA I COATING CERÀMIC

Retorna la brillantor del primer dia al teu estimat vehicle, sense necessitat de repintar i per tant mantenint l’originalitat de la pintura, aplicant diferents tractaments (desinfectat, abrasius, polit, abrillantat, coating ceràmics…) tot amb la millor marca per garantir la seva eficàcia a l’100/100

RESTAURACIÓ DE FOCUS

Oblida’t de polir i polir els fars del cotxe amb el nostre nou sistema de restauració premium, basat en peròxids que regeneren la pel·lícula final, deixant-los com el primer dia.

NETEJA INTERIOR / EXTERIOR

Sistema de rentat exterior eco amb acabat encerat efecte coating. Tractaments per a tapisseries i pells clàssiques, netejat de seients, vidres, fusta … Desinfecció amb màquina i molt més.

QUALITAT I SERVEI

Els nostres treballs estan garantits per la nostra professionalitat avalats pel certificat de qualitat i, sobretot, per la confiança que els nostres clients dipositen en nosaltres des de fa diverses dècades. Aquesta experiència i la voluntat de fer les coses cada dia millor, ens han permès proporcionar als nostres clients un breu termini de lliurament en les reparacions dels seus vehicles.